Bendradarbystės erdvė: mokyklų vadovai ir pavaduotojai

Švietimo organizacijoms tenka susidurti su nuolatiniais iššūkiais ir nesibaigiančiomis permainomis. Tai neabejotinai paliečia kiekvieną švietimo bendruomenės narį, o ypatingai Jus - vadovus ir pavaduotojus. 
Nesibaigiančių permainų maratonas lemia, kad mokyklų vadovams tenka dirbti nenuspėjamoje aplinkoje, kurioje turi itin greitai reaguoti į nuolatinius pokyčius. Esate įpareigotas imtis konkrečių veiksmų, nors neaišku, ko ir kaip norima pasiekti, o kartais vienos problemos sprendimas sukuria dar didesnes problemas.

Iš Jūsų tikimasi, kad sukursite saugią, bendradarbiavimu grįstą aplinką savo bendruomenės nariams, bet ar Jūs turite erdvę, kurioje su kolegomis galite kurti pasitikėjimu grįstą tarpusavio bendradarbiavimą ir aiškiai identifikuoti savo turimus lūkesčius?

Edukatoriai.lt komanda kartu su partneriais iš visos Lietuvos kviečia mokyklų vadovus ir pavaduotojus susitikti bendradarbystės erdvėje, kurioje jūs būsite išklausyti, išgirsti ir galėsite atvirai dalintis savo mintimis, lūkesčiais ir rūpestį keliančiais sunkumais.

Tiesioginė vertė, papildoma vertė, ką veiksime programos metu ir kita aktuali informacija: https://bit.ly/2CdEguQ

Programos trukmė:

40 ak. val. akredituota vadovų kvalifikacijos tobulinimo programa.

Dalyvavimo programoje kaina:

1 dalyvis - 98 Eur
2 dalyviai - 158 Eur (79 Eur/ asm.) 
3 dalyviai - 198 Eur (66 Eur/ asm.) 

Susitikimų vietos ir datos:

Susitikimai vyks Jūsų savivaldybėje arba šalia esančioje.

Pirmasis susitikimas vyks 2019 m. kovo 7 d. Marijampolės m. sav. (adresą patikslinsime likus maždaug savaitei iki renginio).
Susitikimo laikas: nuo 13:30 iki17 val.

Tikslinė grupė:

Mokyklų vadovai ir pavaduotojai iš Marijampolės sav. , Vilkaviškio r. sav., Šakių r. sav., Alytus m., r. sav., Lazdijų r. sav., Kazlų Rūdos r. Druskininkų sav., Varėnos r. sav., Kalvarijos sav. Jurbarko r. sav.

 

Informacija atnaujinta: 2019-02-01 14:45